MTB Power! Team

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
MTB Power - Arian Schoen van Fit-Together

ARIAN SCHOEN

Fanatieke mountainbiker en initiatiefnemer van MTB Power

Mountainbiken begon voor mij ooit als een hobby en ontwikkelde zich in een passie. Door mijn drive om te willen leren ben ik met professionele mountainbikers en -coaches gaan rijden, zowel in Nederland als in andere landen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan, maar merkte tegelijkertijd dat ik kracht en energie tekort kwam. Door middel van personal training ben ik gericht gaan trainen om sterker en fitter te worden. Inmiddels ben ik mede-eigenaar van onze mooie personal training studio en hebben we het beste van 2 werelden gecombineerd: MTB Power!

MOUNTAINBIKER
COACH

JAIRO BIRSAK

Personal Trainer en ondernemer

“Stap voor stap, uitdaging na uitdaging, dat is waar mijn hart als persoon en ondernemer sneller van gaat kloppen”.

Ik ben Jairo Birsak en ik geloof in de kracht van grenzen verleggen en het omarmen en creëren van nieuwe mogelijkheden.

Als ondernemer en gepassioneerde personal trainer bij Fit-Together zie ik elke dag als een kans om samen met mijn cliënten op reis te gaan. Een reis gericht op het verwezenlijken van persoonlijke doelen, waarbij ik niet alleen hun coach ben, maar ook hun reisgenoot.

PERSONAL TRAINER
PROGRAMMA MAKER
MTB Power - Jairo Birsak van Fit-Together
MTB Power - Gideon Lamot van MTB Gids Heuvelrug

GIDEON LAMOT

MTB coach en ondernemer

Als gediplomeerd mountainbikegids-instructeur help ik graag mensen het beste uit zichzelf te halen en hun grenzen te verleggen op de mountainbike. Hierbij komt ook mijn managementervaring uit het bedrijfsleven goed van pas.

Ik groeide op op de Utrechtse Heuvelrug waar de passie voor het mountainbiken al vroeg begon. Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben ik als mountainbike ondernemer actief met ‘MTB Gids Heuvelrug’.

Met een schitterende uitvalsbasis in de bossen en een eigen skillspark train ik samen met 9 collega’s mountainbikers op alle niveaus. Daarnaast organiseren we evenementen, reizen en verhuren en verkopen we mountainbikes. Voor bedrijven bieden we teamevents en teambuilding programma’s.

MTB COACH
PROGRAMMA MAKER

DENNIS KLEIN

Personal trainer

Ik ben Dennis Klein, een toegewijde personal trainer bij Fit-Together die gelooft in de kracht van persoonlijke groei en doorzettingsvermogen. Mijn passie voor fitness gaat hand in hand met mijn verlangen om anderen te helpen hun eigen doelen te bereiken, zoals sterker, fitter en vaardiger op je mountainbike.

Ik ben er niet alleen om workouts te geven, maar ook om te begrijpen waar je staat en je uit te dagen om jezelf te verbeteren, stap voor stap. Samen kunnen we jouw reis naar een gezonder en sterker leven vormgeven, met aandacht voor jouw unieke behoeften en doelen.

PERSONAL TRAINER
PROGRAMMA MAKER
MTB Power - Dennis Klein van Fit-Together

Reviews

DEELNEMERS

https://mtbpower.nl/wp-content/uploads/2021/05/quote_sign_gray.png

Geweldige ervaring om krachttraining en mountainbiken te combinieren! Erg leuk clubje enthousiaste sporters waar ik deel van mag zijn. Op een prettige manier super leerzaam! Goed opgezet mannen! 🥳💪

Jutta uit Leersum

De MTB clinics zijn een ware ontdekkingstocht van nieuwe vaardigheden. Ik dacht dat ik kon fietsen... En met de kracht- en cardio trainingen gaat het allemaal soepeler. Super mooie combi met gepassioneerde trainers en gidsen!

Patrick uit Laren

Gave cursus! Veel nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan bij de clinics en eerlijksheidhalve ook wat spierpijn bij de krachttraining ! 👊

Kitty uit Amersfoort