AANMELDEN

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Aanmelden voor

MTB Power!

Start het seizoen in vorm met de kracht- en skills training van MTB Power: voor en door mountainbikers. 12 weken kracht- en skills training voor mountainbikers in een kleine groep onder begeleiding van professionals.

Met onderstaand formulier heb je de mogelijkheid om een kennismaking in te plannen (telefonisch of op locatie) of direct jouw plekje veilig te stellen voor het MTB Power programma! Natuurlijk kan je ons ook mailen of bellen (085 8000 802) als je vragen hebt of om kennis te maken!

https://mtbpower.nl/wp-content/uploads/2021/05/quote_sign_gray.png

Geweldige ervaring om krachttraining en mountainbiken te combinieren! Erg leuk clubje enthousiaste sporters waar ik deel van mag zijn. Op een prettige manier super leerzaam! Goed opgezet mannen! 🥳💪

Jutta uit Leersum

De MTB clinics zijn een ware ontdekkingstocht van nieuwe vaardigheden. Ik dacht dat ik kon fietsen... En met de kracht- en cardio trainingen gaat het allemaal soepeler. Super mooie combi met gepassioneerde trainers en gidsen!

Patrick uit Laren

Gave cursus! Veel nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan bij de clinics en eerlijksheidhalve ook wat spierpijn bij de krachttraining ! 👊

Kitty uit Amersfoort