TRY-OUT
MTB POWER!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Zaterdag 16 maart 2024

Try-out Event MTB Power!

Wil je zelf ervaren hoe het is om in het skillspark te rijden en mee te doen aan specifieke krachttraining voor mountainbikers? Kom dan naar de TRY-OUT op zaterdag 16 maart 2024 van 16 tot 18 uur in het skillspark van MTB Gids Heuvelrug in Leersum (Scherpenzeelseweg 53) en ontdek vrijblijvend of het MTB Power programma wat voor jou is!

We zijn ontzettend enthousiast over het programma, net zoals de deelnemers die dit al hebben ervaren. We willen dit enthousiasme met jullie delen door op een leuke en praktische manier kennis te maken met een aantal onderdelen van dit toffe programma.

Voor deelname aan dit event betaal je € 19,50 per persoon en de minimale leeftijd is 18 jaar. Er zit een maximum aan het aantal aanmeldingen; de inschrijving sluit zodra het maximum aantal is bereikt.

INTRO SKILLS TRAINING
Leer en oefen de basistechnieken voor mountainbiken met een MTB coach en maak kennis met het skillspark.
HAPJE EN DRANKJE
Van sporten krijg je honger. We zorgen voor een broodje en een drankje om je energie weer een beetje aan te vullen.
MTB KRACHTTRAINING
Aan de slag met specifieke krachttraining voor mountainbikers. Ervaring is niet nodig: de personal trainer helpt je geduldig op weg.
KENNISMAKING
Maak kennis met de trainers van MTB Power en stel vragen over kracht, skills en het programma.
BIKE CHECK
Veiligheid voor alles. We voeren met elkaar een basis bike check uit, zodat je weet waar je op moet letten als je de trails op gaat.
COMMUNITY
Ontmoet mountainbikers en wissel kennis en ervaring uit, omdat mountainbikers leuke mensen zijn 😉

Aanmelden Try-out

Ja, ik kom graag naar try-out van MTB Power!
NAAM*
https://mtbpower.nl/wp-content/uploads/2021/05/quote_sign_gray.png

Geweldige ervaring om krachttraining en mountainbiken te combinieren! Erg leuk clubje enthousiaste sporters waar ik deel van mag zijn. Op een prettige manier super leerzaam! Goed opgezet mannen! 🥳💪

Jutta uit Leersum

De MTB clinics zijn een ware ontdekkingstocht van nieuwe vaardigheden. Ik dacht dat ik kon fietsen... En met de kracht- en cardio trainingen gaat het allemaal soepeler. Super mooie combi met gepassioneerde trainers en gidsen!

Patrick uit Laren

Gave cursus! Veel nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan bij de clinics en eerlijksheidhalve ook wat spierpijn bij de krachttraining ! 👊

Kitty uit Amersfoort